ONLINE FITNESS

Se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra jsem vyhrála 12 týdenní proměnu s onlinefitness.cz, která odstartovala 14. ledna 2019. "Fitness institut" nás po celou dobu zásoboval tipy pro naše zdraví, cvičení, jídelníček a hubnutí. Sešli jsme se tam prima parta lidí - někteří chtěli zhubnout hodně (např. já), jiní chtěli pouze získat dokonalejší figuru. Radili jsme si s jídelníčkem a cvičením, motivovali se (když nám docházely síly) a bavili se.

Někteří z nás plnili navíc výzvy a úkoly. Např.:  co myslíte, vyšlápli byste po schodech na Petřínskou rozhlednu (299 schodů), nebo Eiffelovu věž (704 schodů) ? Byli i tací, co zvládli "po schodech" Empire state building (1576) !

Online fitness je pro mě ideální. Nemáme moc hlídání, dojíždíme do práce a do školky a nikam se pravidelně nedostanu cvičit. Díky účasti v proměně jsem každý den k večeru našla alespoň 20 minut na cvičení doma v obýváku. I Kája si na to zvykl a nevyžadoval tu chvilku mou pozornost.

Vybrat si můžete z několika typů cvičení, své si jistě najdou nejen ženy, ale i muži a je v nabídce i pilates pro těhotné či gravid jóga.

Stačí se přihlásit na lekci a buď si ji pustit online, nebo zpětně ze záznamu. Což mi vyhovovalo. Třeba dnes (v pátek) je od 9 hodin živý přenos "Cvičení na míči a zdravá záda". Pokud v tu dobu nejste online, můžete si pak lekci pustit třeba ten den večer. I opakovaně.

Když už jsme u Cvičení na míči a zdravá záda, tak jsem jednoho dne zašla do obchodu se sportovními potřebami a vybavila se. Pokud byste chtěli s onlinefitness.cz doma cvičit, je dobré mít velký gymnastický míč, činky, švihadlo a podložku na cvičení. Samozřejmě můžete třeba místo činek použít lahve s vodou, apod., ale pro mě osobně to nebylo úplně pohodlné. Samozřejmostí je lahev s vodou (pitný režim je třeba dodržovat), gumička do vlasů (pokud je máte delší) a padnoucí podprsenka :-) Při mém oblíbeném cvičení s názvem BODY ROCK jsem používala i židli.

Tři měsíce jsem denně poctivě cvičila. Jídlo jsem omezila částečně a výsledkem bylo -6 kg. Vešla jsem se do triček a kalhot, co mi už byly upnuté. Měla jsem super kondičku a jako alergičce se mi lépe dýchalo.

 Díky partnerům "12 týdenní proměny" se akce prodloužila na 16 týdnů. Já však v tu dobu začala trochu cvičení šidit. I přesto jsem si poté zaplatila roční členství. Přes léto jsem strašně zlenivěla a necvičila vůbec. A vybralo si to svou daň. I přes to, že si připadám pořád "v pohybu", kila se mi vrátila zpět. V Českosaském Švýcarsku a Prachovských skalách jsem měla do kopců co dělat, abych to vše vyběhla a vydýchala. Protože nás v září čekají Jeseníky....... tak.....

 JSEM SE ROZHODLA SE NAKOPNOUT, PŘESTAT SE VYMLOUVAT A ZAČÍT OPĚT CVIČIT. DENNĚ. BEZ VÝMLUV. Každý večer doma v obýváku -  mezitím, co Kája kouká na pohádky.

A jeden výherce (či výherkyně) dostane příležitost si cvičení s Online Fitness

https://www.onlinefitness.cz/ na měsíc vyzkoušet zadarmo.


 Vaším úkolem bude dát like stránce https://www.facebook.com/onlinefitness.cz/

  a napsat do komentáře pod soutěžní příspěvek na Facebooku  https://m.facebook.com/groups/760452551013175?view=permalink&id=1066826950375732&fs=2&focus_composer=0&ref=content_filter  - Chci cvičit s Online Fitness

 Každý komentář bude označen číslem, s kterým bude vstupovat do losování, které se uskuteční po ukončení soutěže. Konec soutěže stanovuji na 21. 8. 2019 - ve 20 hodin. „Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook
za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník pořadateli, nikoli Facebooku.“
Výherce bude losován z přidělených čísel.

Komentáře