VÍTÁME VÁS NA NAŠICH STRÁNKÁCH

Jsme rodinka s akčním synem Kájou, který nevydrží chvilku v klidu a proto pro něj vymýšlíme výlety a akce, na kterých zažije nejen dobrodružství, ale  něčemu se třeba i přiučí.
Jsem zastáncem toho, že nejlepší investice je do společných zážitků,
které nám nikdo z mysli a srdíčka nevezme.
 

Komentáře

  1. Až se mi narodí syn, tak bych s ním chtěla co nejvíce cestovat. Jediné co mě trochu dělá starosti, tak jak cestovat s malým miminkem? Co vše je potřeba pro pohodlné cestování? Konkrétně jaké třeba vybrat pleny? Tady jsem si toho načetla opravdu hodně, ale nejsem si jistá, jestli jsou třeba látkové pleny vhodné na cesty, vzhledem k zabíranému místu.

    OdpovědětVymazat
  2. Také se těším, až budu mít děti a budu moci toto podnikat. Bohužel zatím řešíme bydlení. Přemýšlíme, že asi bude nejlepší pustit se do rekonstrukce bytu Praha. Až bude vyřešeno bydleníčko, tak se jdeme snažit o děťátko.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc rád vaše stránky čtu. Myslím si, že mi v budoucnu opravdu pomohou. Já osobně teda děti ještě nemám, ale hnedka jak doděláme rekonstrukce bytu Praha, tak se do toho pustíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Už dlouho hledám nějakou stránku, kde bych našla doporučení na různé výlety! Mezi naše oblíbené patří samozřejmě naše československá kotlina, ale nepohrdneme ani sousedními státy nebo ještě větší exotikou. Nejlépe země kde se domluvíme anglicky a je tam bezpečno. Budu se těšit na více příspěvků a snad i sdílet svoje vlastní tipy v komentářích!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat