DOLNÍ MORAVA - Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park, Pískový svět a Obří mamut



Na Dolní Moravě, resp. v "dětských parcích",  jsme byli s Kájou již podruhé.  Poprvé to bylo loni v dubnu. Tady je odkaz na původní článek o Dolní Moravě:  https://nasetipynavylety.blogspot.com/2019/05/dolni-morava.html

I když je Kája skvělý turista, co s námi chodí v pohodě a rád, tak občas je třeba mu dovolenou proložit i nějakou dětskou zábavou.

Vyrazili jsme proto i tentokrát do Dětských zábavních parků - Mamutíkůva vodního parku, Lesního zážitkového parku, Pískového světa a letos poprvé jsme vlezli i do Obřího mamuta,
Dětské parky se rozrostly a mamut, který se loni v dubnu teprve budoval, tak už stojí na svém místě a poskytuje zábavu i poznání dětem i dospělým.








Asi nemá cenu psát o tom, co si sami můžete najít na stránkách areálu: https://www.dolnimorava.cz/leto  Takže pouze doplním pár informací a aktuální fotografie.

Auto jsme tentokrát nenechali zaparkované  U slona, ale vyjeli jsme o kus dál a nechali ho zaparkované zdarma na parkovišti Skiareálu Dolní Morava, kousek od konečné autobusu.



 Nově je možnost zakoupení občerstvení přímo v areálu "parku" a také jsou tam nově vybudované toalety.



A teď něco o mamutovi. Je krásný, že  ?




Cesta mamutem vede několika způsoby :-)






Stejnými cestami můžete vyjít (vylézt) ven, nebo se můžete svést prudkým toboganem

A co se o mamutech dozvíte ? 









Aktuální fotografie z Dolní Moravy:
































Komentáře