SUŠICE - BAZÉN

 Dovolená by měla být i o relaxu a tak jsme si mezi výlety dopřáli 3x návštěvu bazénu v Sušici. 

Auto jsme nechali zaparkované přímo u objektu, ve kterém bazén je. Parkování je na 4 hodiny zdarma, ale musíte mít sebou parkovací hodiny (my jsme čas napsali pouze na papírek). 

Čím začnu je to, že musím velmi pochválit chování a ochotu personálu, uklízečky, pokladní, plavčíky... všichni byli příjemně naladěni, ochotni kdykoliv s čímkoliv pomoci. Pro Káju jsme si u plavčíků zdarma půjčili plovací pás, což nám bylo nabídnuto ve chvíli, kdy jsme se ještě u pokladen rozhodovali, že mu ho koupíme. Řekli nám, ať si to nejprve zdarma vyzkoušíme. 

Vybrali jsme zvýhodněné rodinné vstupné 2+1 na dvě hodiny, které nás vyšlo na 310 Kč. Potom platíte 1,- Kč za každou další započatou minutu (každý).

Plavecký bazén 25m  byl v týdnu téměř volný. O víkendu bylo lidí mnohem více (celkově všude).  

Nejvíce jsme samozřejmě využili vířivky, zábavní bazének s hydromasážními tryskami, dětské brouzdaliště s atrakcemi a skluzavkou a úplně top byla divoká řeka. Kluci si sjeli i tobogán, který není ledajaký - má světelné osvícení a měří 78m. Obtížnost má "střední".

Vířivky jsou tam dvě. Malá pro 8 osob, o víkendu nonstop plná a druhá (větší a podsvícená) je pro 17 osob. 

Zábavní bazény - divoká řeka, vodní houpačka, masážní trysky a chrliče vody..hloubka 1,2m - námi nejvíce využívané 👍 

Při poslední návštěvě jsme využili i okénko "občerstvení" a dali si Hot Dogy. Snědli jsme si je u stolečků, které jsou u "výjezdu" z tobogánu. K dispozici je zdarma voda na pití, včetně jednorázových kelímků. 



ŠATNY JSOU SPOLEČNÉ, skříňky uzamykatelné klasicky na čip 















SUŠICE. Hledali jsme, kde bychom si dali pozdní oběd a na náměstí narazili na restauraci Pípa a Vývrtka. Bohužel, jediné co mohu pochválit je chuť jídla, ne však přístup obsluhujícího personálu. Poprvé v životě jsme se dokonce setkali s tím, že jsme nemohli dát Kájovi jeho vodu z lahve, tak jak je zvyklý, ale museli jsme mu ke svíčkové koupit neperlivou minerální vodu. Paní obsluhující to zdůraznila slovy "nezlobte se, ale jste v restauraci". Možná to bylo tím, že nepatříme k početnější rodině či skupině, kdy by útrata činila mnohem více. Málokdy napíši o něčem, co se mi nelíbí. Jsem člověkem, který je vděčný za maličkosti, ale tento přístup k hostům není dobrý. Takže my se tam už určitě na jídlo nevypravíme. A manžel, který jídlo dojídal, mi sem dopsal, že omáčka byla sice dobrá, ale maso bylo dost tuhé.










Komentáře

  1. Také si chodíme s dětmi přes zimu zaplavat do krytého bazénu. Plavání je baví a alespoň máme co dělat :-) . Přes léto se koupeme u nás. Máme na zahradě velký bazén , takže si můžeme zaplavat i v něm a navíc jsme venku na sluníčku. Přiznám se, že ani nevím, jestli je přes léto krytý bazén otevřený :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My už do aquaparku ani nepáchneme. Máme doma velký vykopaný bazén a dokonce i saunu. Ta už tedy není tak velká, spíše fakt maličká, ale pro dva lidi stačí a říkám vám, to je naprosto jiný zážitek dát si sauničku doma, než v nějakém akváči. Tomu se prostě nic nevyrovná. Sladký domov.

      Vymazat
  2. To je paráda, díky za tip na výlet. Tady u nás dřív také býval plavecký bazén, ale teď je už nějakých 5 let zavřený. My jsme to s manželem letos vzali do svých rukou a nakonec jsme si pořídili bazén na zahradu. Můžu vám říct, že během léta opravdu přišel vhod. Teď ho pomalu připravujeme na zimu, jen někde musíme sehnat nějakou zakrývací plachtu.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat