AQUAPARK BABYLON LIBEREC + BAZÉN JABLONEC NAD NISOU

 Během naší dovolené v Rudolfově párkrát zapršelo, tak jsme hledali místa, kde bychom strávili čas a zároveň protáhli naše těla. 

A tak došlo i na to, že jsme si šli zaplavat. Nejprve jsme vyrazili do Aquapalace Babylon v Liberci a za pár dnů poté i do městského bazénu v Jablonci nad Nisou. 

Trochu porovnání 

Vstupné

Aquapark Babylon Liberec - rodina 2+1 celodenní 840 Kč

Bazén Jablonec nad Nisou - rodina 2+1 (5h, víkend) - 210/dospělí + 130 dítě do 15 let = 550 Kč

Občerstvení 

Aquapark Babylon Liberec - oběd jsme si dali přímo v aquaparku, Kája rizoto, my burger, chuťově moc                                                     dobré

Bazén Jablonec nad Nisou - občerstvení zrovna nebylo v provozu, oběd jsme si dali až mimo bazén, naproti v restauraci 


foto Aquapark Babylon (laser show) 










foto bazén Jablonec





 



 



Komentáře

  1. Chajda vypadá nádherně hlavně jak je zasněžená. Úplná pohádka. Ještě by tam mohl být dřevěný sud s horkou vodou do kterého by se přikládálo na oheň a šla by pára z vody a jenom tak tam ležet a pozorovat noční zasněženou scenérii. To mi přijde skvělé. Když by se mi se dřevem něco nezdálo vzala bych plotostřih a upravila podle potřeb.

    OdpovědětVymazat
  2. Tam to vypadá moc krásně, myslím si, že se tam děti skvěle vyřádí. Určitě se tam někdy s rodinou vydáme, protože to nemáme ani moc daleko od našeho místa bydliště. Nejdřív ale chceme sehnat nové pneumatiky, protože ty staré už jsou extrémně ojeté a už opravdu urgentně potřebují výměnu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, já v aquaparku nebyla ani nepamatuju. Vypadá to tam ale moc hezky. Ono poslední dobou moc ani do aquaparků nešlo jezdit. My jsme toto naštěstí nemuseli řešit, protože máme na zahradě krytý bazén. Dokonce máme u něj i vyhřívání, takže se v něm dá plavat i přes zimu, což je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to máte skvělé. Já bych si třeba bazén na zahradu strašně přál, ale zaprvé je to šíleně drahé a za druhé by už ho nebylo kam dát. Velkou část mé zahrady totiž zabírá zahradní jezírko. Trochu mě mrzí, že se v něm nedá koupat. Přes léto by to člověk ocenil.

      Vymazat
  4. Do tohoto libereckého aquaparku Babylon bychom chtěli vyrazit s dětmi už během letošního prosince, protože nás o to dítka neustále prosí. Ty pražské aquaparky už totiž znají skoro nazpaměť a chtějí zažít něco nového :-) Myslím si, že si tam užijou kopec zábavy a snad se tam najde něco i pro nás rodiče - koupili jsme jim přes https://www.biginzerce.cz/ plavecké brýle a šnorchly, takže ty se rozhodně neztratí! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za tip. Sháníme teď ubytování kousek od Liberce. Říkali jsme si, že o jarních prázdninách Liberecký kraj trochu prozkoumáme. Tak jen doufáme, že nikde nebude plno. :) A že to taky půjde, protože víte, jak se to s těmi nařízeními a všelijakými poroučeními, rychle mění. Ale co se dá dělat. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Podobný bazén jsme navštívili s manželem na dovelené v Albánii. Za mě to bylo jedno z nejkouzelnějších míst, kde jsem, kdy v životě byla. Konkrétně se jednalo o město Tirana, které mě opravdu učarovalo, ale jak to vybadá budu se muset podívat i do Liberce, kde jsem paradoxně nikdy nebyla.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsme z Ostravy a někam do jiného města se často nevydáváme, ale když už, tak si teda v autopůjčovna Ostrava půjčíme auto a jedeme si užívat života. Po Ostravě se výhradně pohybujeme na kole a nebo tramvají, a tak nemám vůbec potřebu mít u baráku/tedy vlastně paneláku zaparkovaný vůz. By tam stál zbytečně a zabíral místo.

    OdpovědětVymazat
  8. Vyrazili jsme s dětmi do aquaparku na kolech. Měli jsme už na začátku problém s přehazkou. Podívala jsem se tedy na to a jako zkušená cyklistka jsme vyhodnotila, že tam ještě dojedeme, ale pak budeme muset použít náhradní cyklodíly Nexelo, které nám leží v batůžku jako záchrana.

    OdpovědětVymazat
  9. My když jedeme někam do přírody a chceme si třeba udělat fajn sváču a nebo piknik, tak už si zásadně bereme jenom produkty mepal. Naučili jsme se že najednou si můžeme vychutnat jakoukoliv pochoutka na cestách.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat